Informatie voor deelnemers

Schik in Kunst staat open voor alle professionele en serieuze amateurkunstenaars in Schoorl. Hiermee bedoelen we alle dorpen en buurtschappen van Camperduin tot en met Schoorl. 
De afgelopen edities hebben aangetoond dat er hier heel veel talent is en heel veel mooi werk gemaakt wordt dat een podium verdient voor een groot publiek. 

Als je je aangesproken voelt nodigen we je van harte uit om je aan te melden als deelnemer. Je werk wordt voor toelating beoordeeld door een commissie. 

Inschrijven kan tot en met 14 februari 2024, we vragen je minimaal 3 en maximaal 5 foto's aan te leveren. 
Fotografeer je werk zo dat er geen storende zaken in beeld staan, zorg voor een goede belichting. De meeste mobiele telefoons maken tegenwoordig prima foto's. De bestanden mogen voor het uploaden maximaal 2 Mb groot zijn. 
Een instructie om foto’s te verkleinen vind je via deze link: https://www.seniorweb.nl/tip/makkelijk-foto-s-verkleinen

In principe zorg je zelf voor een expositielocatie; dat kan bij jezelf thuis zijn, in de tuin, je atelier of ergens anders. 

Voor de overzichtstentoonstelling in De Blinkerd vragen we je om 1 werk in te leveren. Graag zorgvuldig verpakt en voorzien van je naam en telefoonnummer. Bij beelden ook graag een sokkel meegeven.

Om de organisatie van het evenement in de hand te kunnen houden zullen er maximaal 50 locaties en/of 70 deelnemers toegelaten worden. Inschrijven houdt dus vooralsnog geen deelname in.

Deelnemersvoorwaarden